Chcete ušetřit? Plaťte zaměstnance jen za skutečně odpracovaný čas!

chcete-usetrit-platte-zamestnance-jen-za-skutecne-odpracovany-cas-bg

Náklady na mzdy jsou nemalé. Jak zajistit, že za své peníze dostanete odpovídající výsledky u administrativních pracovníků? Poradíme vám.

U zaměstnanců ve výrobě nebývá problém zkontrolovat, zda skutečně pracují. Oproti tomu administrativní pracovníci nemusí pracovat tak, jak bychom očekávali. Jak si zaměstnance ohlídat? Díky moderním technologiím to není žádný problém!

Virtuální docházkový systém to jistí

Své peníze ušetříte zvláště přesnou evidencí odpracované doby. U kancelářských pracovníků vám k tomuto účelu slouží virtuální docházková čtečka DSi Online. Zaměstnanec se po zapnutí počítače přihlásí na webový portál služby. Následně zaznamenává veškeré své příchody a odchody i přestávky. Podklady pro výpočet mezd jsou proto mnohem přesnější než dříve.

Efektivní biometrie

V kancelářském prostředí využijete také biometrickou docházkovou čtečku DSi 700, která umožňuje získat aktuální přehled zaměstnanců v práci. Je vybavena dotykovým 9“ displejem zajišťujícím snadné ovládání. Čtečka má mnoho předností. Při výpadku proudu zůstane v chodu bez přerušení díky integrované záložní baterii. Dokáže otevírat dveře a díky integrované čtečce čipů identifikuje zaměstnance pomocí otisku prstu, čipu nebo kombinací obojího. Docházková čtečka DSi 700 má rovněž zabezpečený přístup do svého nastavení. Provádět úpravy v nastavení totiž může jen držitel administrátorské karty. Mezi klady této čtečky patří také prodloužená 3letá záruka ( v případě zakoupení síťové licence).

Neplaťte zaměstnance za čas, který neodpracoval. S docházkovými čtečkami od Alveno získáte o zaměstnancích přehled.

Zaujal Vás systém Alveno?